Semmi nem történik újra

 2008.10.19. 16:14

Szerdán találkoztam Tóth István Györggyel, a Tárki vezetőjével. Két dologról beszéltünk: 1. hogyan lehetne tekeseket bevonni tárkis kutatásokba; 2. hogyan működjünk együtt a támopos pályázatban. Az első valószínűleg akkor fog jól működni, ha tárkisok tartanak módszertani köröket-kurzusokat a szakkollégiumoknak. Ebből már az is látszik, hogy itt Rajk-TEK-SziSz-TáTkos együttműködésre van szükség. Ahogy a pályázat kialakításhoz is, nem szabadna ennyi pénzt veszni hagyni, illetve meg sem próbálni megszerezni.

Ugyanezen szerdán este belekezdtem a fogyasztásos körbe is, egész jól sikerült, már ami az én érzéseimet illeti, nyílván a körtagok véleménye ezügyben relevánsabb. Utána a szakmai tanács kissé szétesett formát mutatott, ha jól látom, akkor ez a tagokat is zavarta, összeszedik magukat.

Pénteken bemutatkoztak az újak, nem vacakoltak sokat. Semmi színház, film, vidámpark vagy utcai performance - a szokásos kakaópartis kalandjáték formáját választották. Nem is emlékszem, hogy mikor sikerült egy évfolyamnak október közepéig megszervezni a bemutatót. Utána a buli megmutatta, hogy miért lenne nagyon-nagyon jó egy saját épület: nem sikerült különtermet kapni (mert nincs), szokásos rádayklubos közönség közepén igyekeztük magunkat jól érezni (szürreális közjáték: egy pillanatra elbóbiskóltam, erre egy lány belémrúgott, hogy "hé, bulizz má', ne aludj"), és persze nem sikerült zajvédőkkel felszerelni a helyet. Aztán megint valahogyan a TEK lesz a hibás.

Még az is lehet, hogy tényleg beindul az új honlap. Azt hiszem, ezt a mondatot legalább két elődöm, de inkább három is leírta már. Viszont eddig még nem tartottunk itt. Ha minden jól megy, kedden az előadás előtt be is mutatjuk a nagyközönségnek. Ez a szép ünnepi pillanat talán lendületet ad annak, hogy a kollégisták használják, tartalommal feltöltsék, frissítsék a honlapunkat. Aztán egy-két év alatt be is lakjuk az új formákat.

 

Címkék: kör tárki újak szakmai tanács

A bejegyzés trackback címe:

https://tek-igazgato.blog.hu/api/trackback/id/tr41721633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása